Noget Bedre 2014

sceneAar1
Noget-bedre
aar1

Det første år blev festivalen arrangeret på bare 6 uger. Tilladelser, en underskuds garanti på 10.000 fra Silkeborg Kommune (vi havde egentlig søgt om at få 20.000 til en permanent sikring af festivallen), lån af indelukket, transport af container, Pa anlæg, lydteknikkere, frivillige og ikke mindst programmet. Alle steder fra mødte vi velvilje og de bedste ønsker. Men ikke mange troede på projektet. Vores succes kriterie var at gæster, frivillige og musikere skulle hygge sig. Hvis arrangementet gik i 0 var det super og vi ville snakke om at lave Noget Bedre 2015. Drømme scenariet var at  vi fik overskud så vi havde nok penge til år 2. Men det var der virkelig ingen i bestyrelsen som troede på.

Det første år byggede vi selv scenen fra bunden af. Så godt som det kunne lade sig gøre og vi sikrede for dårligt vejr, troede vi. Festivallen forløb over alt forventning, alle de lokale musikere incl. dem som faktisk lever af at spille bakkede op. Programmet var bedre end vi kunne håbe på, vejret var helt kanon. Et kendetegn for festivalen var utrolig mange hvepse som var over det hele. Det var også det eneste år hvor vi havde telt lejer. Den blev desværre ikke brugt af særlig mange og en del af oplevelsen blev ødelagt af de forkerte som var kommet til, så derfor blev det droppet indtil videre.

Allerede Lørdag formiddag da Toppe (Kasserer) og Christian Nørgaard (Formand) løb budgettet igennem kunne vi se at det økonomiske var gået over alt forventning. Så Lørdag aften kunne vi fra scenen annoncere at Noget Bedre 2015 var sikret.

Da vi om søndagen gik og rydde op på pladsen, fik vi en ordentlig byge, og vi priste os lykkelige for at det ikke var sket under festivalen. Scenens tag var simpelthen ikke godt nok lavet.


PROGRAM 2014

Klokken

Torsdag d. 31/7

Fredag d. 1/8

Lørdag d. 2/8

14.00

Jam

Jam

Jam

15.00

Jam

Jam

Drive

16.00

JackieOO

Lærke Troelsen

Strøm

17.00

Fat Lady Dwells

Jan Blüthgen

18.00

Los Fugitivos

19.00

Hecchi

20.00

Small Town Soldiers

21.00

22.00

23.00

Diverting Vibes

24.00

US Musik

US Musik